Memory Lane

Prosjektdetaljer
Dato 21.11.2020
Tid 12 timer
Kurs IDG 2000
Metoder Skissing, prototyping
Målgruppe Eldre
Teknologi VR
Materialer Tekstil, plast
Skapere:

Ahmed Omer

Kristin Magnusdottir

Mohammed Saied Mohammed Mokhtar

Herman Risa Slaattelid

Vårild Heirunn Imbjørg Engmark Øyulvstad

Beskrivelse:
Prosjektet med tittel: VR teknologi bruker flere ulike VR-rom som kan øke velvære for eldre mennesker som føler seg ensomme. Det grafiske grensesnittet er i form av en smartklokke apllikasjon, hvor man kan navigere seg gjennom de ulike VR-rommene.

Steg 1-2-3:
steg 1- prosjektet begynte med å samle ulike former som brillene kunne ha. vi tenkte først at brillene kunne ha formen til vanlige solbriller, men gikk over til at vi ønsket formen til en mer tradisjonell VR-brille.

steg 2 - Her valgte lagde vi forskjellige skisser til VR-brillene, hvor fokus var på materiale. Vi ønsket at brillene skulle være myke, og bestemte oss derfor for at de skulle kunne dekkes me stoff. Vi lagde og et par skisser til hvordan det grafisk grensesnitte kunne se ut.

Steg 3- Her satte vi sammen de ulike formene og bestemte den endelige formen som VR-brillene skulle ha. Dette er som er vist på bildene nedenfor. Produktet dekkes av stoff og dette gjør at VR-brillene passer for flere ulike brukergrupper. Produktet kan også komme i ulike størresler som passer for alle brukere. Her gjorde vi også ferdig det grafiske grenssnittet.

Link til video på youtube: https://youtu.be/F1hDP07chQo