Hier volgt een documentatie van mijn beeldend werk.

Mijn beeldend werk heeft een prominente rol in mijn onderzoek. In deze documentatie beschrijf ik mijn beeldend proces.

Vanuit mijn observaties in mijn omgeving ontstaat beeldend werk. De observaties gaan over de actualiteit, verzamelde beelden van internet of gebeurtenissen in mijn eigen omgeving. Er is één duidelijk terugkerend gevoel wat ik observeer bij mezelf en wat mij aanzet tot het maken van beeldend werk. Deze prikkel valt te omschrijven als, “ oh, wat grappig en raar’’.

Als ik deze prikkel krijg bij een observatie word mijn verbeelding aangewakkerd. Op dat moment ontstaat verwondering en probeer ik grip te krijgen op wat ik heb gezien. Vanaf het moment van verbeelding, start ik met het plaatsen van dingen buiten context op een absurde of humoristische manier. Vanaf hier start ik met veel onderzoekende experimenten.

Mijn beeldende werkpraktijk is dynamisch, omdat er verschillende werken tegelijkertijd plaats vinden. Vanaf het moment van observatie, ontstaat er in reflectie, experiment met verschillende materialen en readymades. Tijdens het proces ontstaat de context. Dit is geëngageerd of beladen vanuit mijn eigen mening en mijn beeldende praktijk bevraagt constant mijn eigen mening. Mijn werk staat open voor meerdere interpretaties en associaties. De context is serieus, met een humoristische ondertoon.

Laten we zeggen 50/50.

Documentatie beeldend werk

Navigeren ! 

volg de lijnen en door te klikken op de linken

Ook kun je handig naviteren met de navigatie of te kliken op de linken in de inhouds opgaven.

Navigatie tip !

Scrol om verticaal te bewegen.

Houd Shift in en scrol om horizontaal te bewegen.

Mister Rogers - Rijmpje

Presentatie setting