Dokumentere KU-arbeid


på Research Catalogue


 

1:

Logg inn på Research Catalogue, og klikk på "my profile"

 

Hvis du skal redigere en eksposisjon, scroller du ned til denne og klikker på  nederst til høyre for tittelen. 

 

Skal du lage en ny, klikker du på knappen "create exposition"

2:

Dersom du bruker malen som er satt opp på forhånd, bruker denne en layout som er responsiv og midtstilt, og innholder plasseres i blokker som du kan legge til og ta bort etter behov. 

 

I malen er det laget et utkast til en layout, vil du bruke den kan du erstatte innholdet i hver blokk, og fjerne de som ikke trengs. Dersom du vil lage din egen layout og ditt eget design er det også mulig. Bare ta bort alt som finnes der fra før. 

 

Innhold legges til ved dra og slippe objektbokser fra verktøylinjen øverst. Du kan legge til tekst, bilde, lyd og video, samt slideshow og PDF.


 

3:

Du kan endre på innholdet i hver objektboks ved å dobbeltklikke på den. En objektboks har en grønn ramme når du har valgt den.

Eksposisjonen lagres automatisk, og er ikke synlig for noen andre enn deg før du velger å dele den.

4:

Når eksposisjonen er klar til å deles klikker du på  øverst til høyre, og finner eksposisjonen du vil dele i oversikten på "my profile". Når du har funnet den, klikker du på  og deretter "share"

 

Fra vinduet som dukker opp kan du dele til portalen, slik at alle som er medlem av NMHs portal kan se eksposisjonen din, eller du kan velge "public" som betyr at alle kan se den. Andre options er ikke nødvendige her. 

 


Spørsmål? -> jonas@jonassjovaag.no