Film, tv og spillskolenes podkast ved Høgskolen Innlandet i regi av prodekan Nina F. Grünfeld.

 

I denne podden møter du fagansatte, stipendiater og studenter ved landets ledende utdanningsinstitusjon innen spill og det audiovisuelle feltet, dvs. alle de som jobber, underviser, forsker, virker og lærer ved Den norske filmskolen, TV-skolen og Spillskolen, ved Høgskolen Innlandet. 

 

Les mer om skolene her: Den norske filmskolenSpilleskolen og TV-skolen.

#1 - 24.04.2023


I denne episoden møter du forfatter, dramatiker og manusforfatter Heidi Linde i samtale med Prodekan for kunstnerisk utviklingsarbeid og forskning, Nina Grünfeld. Heidi er høgskolelektor og fagansvarlig for bachelorutdanningen ved Den norske filmskolens manuskriptlinje

#2 - 08.05.2023

 

I denne episoden møter du Trond Lossius, professor i og ph.d-leder ved Den norske filmskolen. Med seg har han billedkunstner Ingeborg Annie Lindahl. Nina Grünfeld, Prodekan for kunstnerisk utviklingsarbeid og forskning, leder samtalen.

#3 - 08.05.2023

 

In this episode, you meet Dalia Al-Kury, a Ph.D. fellow at The Norwegian Film School, in conversation with the Vice-Dean for artistic research and R&D, Nina Grünfeld.

#4 - 10.06.2023

 

I denne episoden møter du førsteamanuensis Are Syvertsen som er filmklipper og klippelærer ved Den norske filmskolen, i samtale med Prodekan for kunstnerisk utviklingsarbeid og forskning, Nina Grünfeld. Are forteller om arbeidet med true-crime-tv-serien 'Martine - Siste kapittel' for TV2 og BBC.

#5 - 10.06.2023

 

I denne episoden møter du førsteamanuensis Håvard Vibeto som er spillforsker og filmviter ved Spillskolen, i samtale med Prodekan for kunstnerisk utviklingsarbeid og forskning, Nina Grünfeld.

#6 - 11.06.2023

 

I denne episoden møter du høgskolelektor Nina Bergström ved Spillskolen, i samtale med Prodekan for kunstnerisk utviklingsarbeid og forskning, Nina Grünfeld.

#7 - 25.10.2023

 

I denne episoden møter du førsteamanuensis Tonje Louise Finne ved TV-skolen, i samtale med Prodekan for kunstnerisk utviklingsarbeid og forskning, Nina Grünfeld.

#8 - 03.12.2023

 

I denne episoden møter du Elisabeth Brun som snakker om sitt filmessay 3xShapes of Home i samtale med Prodekan for kunstnerisk utviklingsarbeid og forskning, Nina Grünfeld.

Elisabeth Brun er filmskaper, mediekunstner og forsker, som jobber kollaborativt og interdisiplinært i krysningspunktet mellom forskning, film og visuell kunst. Prosjektene hennes handler ofte om sted, tid og erfaring. Elsiabeth er særlig opptatt av hvordan teknologi former vårt forhold til sted og miljø.

Elisabeth Brun har en PhD i mediestudier fra UIO, Post-master i offentlig kunst fra Küngliga Konsthögskolen i Stockholm og jobber uavhengig, samtidig som hun er gjesteforsker ved Westerdals institutt for Film og Medier ved Høyskolen Kristiania.

#9 - 20.12.2023

 

I denne episoden møter du dokumentarfilmskaper Aslaug Holm i samtale med Prodekan for kunstnerisk utviklingsarbeid og forskning, Nina Grünfeld