DE ROUTE DOOR BASISSCHOOL X

Welkom op onze basisschool! Ik geef jullie graag een rondleiding door onze school. Met behulp van deze rondleiding krijg je zicht op de registratie van mijn onderzoeksproces. Door middel van deze leeswijzer weet je welke deuren je als eerste mag openen en vind je de juiste route door onze school.

 

INHOUDSOPGAVE

De inhoudsopgave is verdeeld in de verschillende ruimtes. Het onderzoek start bij 1. De Schoolbel. Vervolgens lopen we door naar 2. De Koffiekamer, daar vindt een splitsing in de rondleiding plaats. Het is aan te raden om eerst door te lopen naar de 3. Directiekamer. Om daarna naar de 4. MUFURU (de multifunctionele ruimte) te gaan. Dan kunt u de rondleiding af te sluiten door ook even een kijkje nemen in 5. Mijn Klas 4B. Dan mag u met hopelijk een fijn gevoel over onze school, weer naar buiten lopen (6. Buiten School). Graag tot ziens!

 

(vergeet natuurlijk niet ook een kijkje te nemen bij de focusgroep, de conclusies en de bibliografie)

 

U kunt de rondleiding starten door linksbovenaan op 'contents' te klikken, dan klik je op een ruimte om daar naartoe te gaan. Om een andere ruimte te openen klikt u opnieuw linksbovenaan op 'contents' en selecteert u een andere pagina. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE SCHOOLBEL

Deze pagina geeft de start van mijn onderzoek weer. Hier vindt u onder andere mijn hoofdvraag en mijn deelvragen terug. Ook beschrijf ik hier mijn onderzoeksmethode en de wijze waarop ik het onderzoek heb geanalyseerd en gecodeerd. Om weer terug te keren naar deze pagina en naar de rondleiding kunt u klikken op het onderstaande vakje die zich altijd bevindt naast de titel van de pagina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 MIJN KLAS 4B

VERKLARENDE BEGRIPPEN

 

 

PIJLEN


CODERING


HIGHLIGHTS


SPRAAKOPNAMES 


BRONNEN