TAKK TIL...

 

Tusen takk til min hovedveileder Henrik Hellstenius for alle spørsmål, diskusjoner, nysgjerrighet, evne til å sette ting i system og støtte. Tusen takk til biveileder Cecilie Lindemann Steen for å tenke med alle sansene, diskusjoner på og av gulvet, deling av utøvererfaringer og for å gi meg mot når jeg var vettskremt. Takk til biveileder i 2016/17 Eva Cecilie Richardsen, for å dele av sine tidligere stipendiaterfaringer, koreografiveiledning og fine diskusjoner. 

 

Takk til Forskningssjef på Kunsthøgskolen i Oslo, Trond Lossius, for råd, inspirasjon, samtaler og nysgjerrighet.

 

Takk til Therese Veier og resten av Team forskningsadministrasjon, dere på Team Kommunikasjon, dere på Økonomi og infrastruktur, og dere i Resepsjonen, for hjelp og tålmodighet slik at alt alltid ordner seg.

 

Takk til Dekan på Operahøgskolen, Tore Dingstad, for å fremme og jobbe for stipendiatprosjektet mitt i ulike sammenhenger. Takk til tidligere Dekaner Hilde Holbæk Hansen og Mira Bartov for interesse og støtte for prosjektet mitt.

 

Takk til Ellen Christiansen og hele gjengen på Teknisk avdeling på Kunsthøgskolen i Oslo, for tålmodighet, sortering av tanker,  planker og plagg når jeg ikke engang visste hva jeg skulle spørre om eller hvordan.  Takk for deling av erfaring, bygging, varme smil og at alt ordner seg!

 

En stor takk til Erik Dæhlin for hans tålmodighet og undring, motstand og enorme støtte, kunstneriske utforskinger og teft, alt jeg har fått lære av og med ham, og alle timene og tankene som er lagt ned i våre felles arbeider.

 

Takk til Mia Habib for tålmodighet, raushet og for diskusjoner i, og om, kunsten og livet.

 

Takk til Janne-Camilla Lyster for bruk av hennes partiturer, for deling av sin praksis og sine tanker, og sin støtte og oppmuntring i liv og virke.

 

Takk til Carlos Valente for all hjelp og støtte i forbindelse med min avslutningsforestilling.

 

Takk til skapere, regissørteam, kollegaer, og tekniske team i operaene Simon og Ballerina, for deres raushet, inspirasjon, tålmodighet og gode kunstneriske diskusjoner.  En spesiell takk til Synne Skouen, Oda Radoor, Hilde Andersen, Bjarne Sakshaug, Hege Høisæter, Gerhard Stäbler, Christopher Grøndahl, Victoria Bomann-Larsen, gjengen i 5. Rad Produksjoner, Viktoria Johnson, Eirik Raude og Mathias Gillebo.  

 

Takk til Ylva Greni Gulbrandsen for design i Research Catalogue og tålmodighet med meg.

 

Takk til Den Norske Opera og Ballett for produksjonene jeg har fått være med på og for lån av bilder og video i forbindelse med refleksjonen min.

 

Takk til mine medstipendiater på KHiO og i resten av (tidligere) Program for Kunstnerisk Utviklingsarbeid, for diskusjoner, inspirasjoner og oppmuntringer.

 

Takk til min undringskompanjong, improvisasjonspartner og datter, Maja. Takk til familie og venner, spesielt min mamma, pappa, Iselin og Martin, Kaarina, m.fl for å komme ilende til om det trengs og for deres utømmelige støtte.