H

<<

NR 31 LoftChristine: På loftet over boligdelen hadde vannet bare rukket å trenge inn i overgangen mellom tak og vegg, så tingene som ble lagret her var uten fuktskader. Her fant vi to store sekker med rester av alle de håndlagede tapetene som var brukt i huset.

Nina: Stuen i 2. etasje og trappen ned, hadde en nydelig blå tapet. Da vi flyttet inn, var min svigermor med å vaske oss inn i huset. Hun hadde vasket store deler av stuen oppe, før vi oppdaget at alle de blå rosene var vasket vekk fra tapetet. Tapetet var håndmalt. For å rette opp skaden, bestemte vi oss for å male veggene hvite. Det var ikke noe naturlig sted å stoppe, så det ble til at vi malte oss ned trappen og hele veien inn i hallen. Det var så høytidelig og fint før vi malte.

Tuva: Mitt rom hadde en okergul tapet. Fordi rommet lå mot vest hadde det ettermiddagssol, og jeg husker hvordan lyset fylte det lille rommet. Gautes rom hadde en som var grønn og hvitstripet, og min eldste bror fikk en med okergule og hvite striper på en grårosa bunn. På soverommet til min mor og far, som lå nede i første etasje, var det en tapet med et mønster som lignet på avblomstret løvetann. Rommet til hushjelpen hadde også tapet. Den var dekket av små åttearmede stjerner på en rosabrun bunn.

>>